❗️Кратка споредба на условите во одмаралиштата на Српското МВР односно Српскиот МУП во Златибор и на Македонското МВР на Пониква…
⁉️ Недомаќинското функционирање на нашите власти е единственото логичко образложение за тоа како е возможно Србија да гради Хотели, а ние нашите одмаралишта да не можеме да ги одржуваме .
‼️ Зборуваме за споредба со Р. Србија, а не со Франција, Германија или Швајцарија…