Категорија: Активности

Одлука за носители на функции во НСП

По двомесечните консултации и анализи, денес со именувањето на Генерален секретар и Помошници генерални секретари го комплетираме раководството на Независниот синдикат на полицијата и отпочнуваме процес на заеднички реформи и…

СИНДИКАЛНА ПОНУДА А1 ОПЕРАТОР

СИНДИКАЛНА ПОНУДА А1 ОПЕРАТОР Понудата за сите членови на Независниот синдикат на полицијата за максимум 5 броја по корисник, со приложување на потврда за член која може да се добие…

Денот на македонската полицијата

Денес по повод 7ми Мај – Денот на македонската полицијата, за прв пат како официјална делегација опфатена со протоколот учествувавме и положивме цвеќе во знак на сеќавање на сите колеги…

Прва седница на Претседателство на Независниот синдикат на полицијата по вонредниот Конгрес на Синдикатот

На 11.05.2024 година, ја одржавме првата седница на Претседателство на Независниот синдикат на полицијата по вонредниот Конгрес на Синдикатот. На седницата беше констатирана постапката во која беше извршено целосното примо-предавање…

Делегација на Независниот синдикат на полицијата во СВР Куманово

Делегација на Независниот синдикат на полицијата денес во СВР Куманово положи свежо цвеќе во чест на колегите Љубиша Аранѓеловиќ, Бобан Ивановиќ, Горан Илијевски, Жарко Кузмановски, Исамедин Османи, Сашо Самојловски, Ненад…

Остварена средба со Претседателот на ССМ, Слободан Трендафилов и Секретарот Златко Цветковски.

Следејќи ја потребата од обединување на синдикатите и заеднички настап по повод 1ви Мај, денес Претседателот на НСП, Мартин Ефремов оствари средба со Претседателот на ССМ, Слободан Трендафилов и Секретарот…

Барање за изнаоѓање на системско решение и создавање на подобри услови во затворите

Вработените во Затвор Прилеп по поднесените барања за изнаоѓање на решение со осудените лица кои се од висок ризик и кои претставуваат огромен проблем и предизвик како за Затвор Прилеп,…

Вработените во МВР се излажани и не добија зголемување на плата

По донесената одлука на претседателството на синдикатот, Независниот синдикат на полицијата се приклучува и во целост ги поддржува протестите организирани од ССМ. Ги повикуваме сите колеги да излезат и да…