Текстилни Компании

МТ-Промет–1 ДООЕЛ Струмица

Продажба на обувки, текстил и спортска опрема

Ул. Дојранска бр.14 Струмица

- 4 рати на сума над 6000 МКД

Дримс Вел ДООЕЛ Велес

Трговија на мало со текстил

Цветанка Василева 078/695-970
Ул. Раштански Пат бр.2/2 Велес, во склоп на МАРКЕТ ТУШ

-10 % директен попуст на секој производ за плаќање во готово

- 6 рати