Утре (четврток) во 20:00 часот проследете ја новата епизода на Независна Зона со Владимир Литовски, претседател на Независниот синдикат на судската полиција. Разговараме за состојбата во судовите, платите и условите за работа.
Новата епизода ќе можете да ја проследите на Youtube каналот на Независна Зона. Притиснете на копчето SUBSCRIBE и LIKE за да добивате известување за нашиот поткаст и навремено да ги следите новите епизоди.