🚯 Цело МВР веќе 15-20 дена се дави во ѓубре и нечисто ради деспотизмот на администрацијата во МВР за што се повеќе се пишува во државата како и помошничката за ОЗР.

👉Насилно и еднострано на МВР му го прекинуваат договорот на Инфинити, со оркестриран упад на инспекции и крим полиција без налог со изговор за непочитување договор, немало крпи чистталки за ВЦ шољи…

❓️Што бара крим полиција и за каков тоа криминал? Заплашување или што?

✔️Инаку фирмата е спонзор и главен поддржувач на ФК ВАРДАР како што чита целата јавност. Така да причините се и повеќе од јасни а тоа е да му се пресече финансиската моќ и
” секако да му се отворат очи на вториот најголем клининг сервис ЛАНД СЕРВИС ” како што читаме од медиумите.

❗️Вработените воопшто не ги интересира кој што сака и планира, НЕ ИНТЕРЕСИРА ПОТРЕБА од хигиена и несакаме да се појават било какви услови за заразни болести токму од ПРОСТОРИИ КОИ СЕ КОРИСТАТ ТОКМУ ОД ВРАБОТЕНИ ВО ПОЛИЦИЈАТА.

🗣За горенаведеното НСП ќе одржи прес конференција на 19.10.2023 година во 12.00 часот пред МТВ, кога ќе ја запознаеме јавноста за состојбата во МВР.

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА НСП
ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ТОДЕВ