📣 Покана до Министерот, МПС, СПМ и сите политички партии за поддршка на полицскиот протестен караван за спас на полицијата.
🫵 Не е време за поделби, состојбата налага надсиндикално, надпартиско, сеполициско, масовно обединување без потреба од популизам или препушување на заслуги!