На покана на членови од Синдикатот на Срспската Полиција и невладината организација ,,Коце Заувек”, делегација на Независниот Синдикат на Полицијата учествуваше во Врање, Р. Србија на крводарителска акција организирана од нивна страна.
 
Со овие гестови на солидарност се покажува хуманата страна на нашата професија и како Синдикат секогаш ги поддржуваме.
 

no images were found