Станици За Технички Преглед

ТЕХНО-КОНТРОЛ ДООЕЛ Кратово

Регистрација и технички преглед на

Марјанчо Колевски 078/250-771 078/365-027

- 4 рати за сите услуги

- 400 – 600 МКД подароци

ТОП-АУТО-ФЕР

Технички преглед на Моторни возила

Куманово

- 4 рати

АМД Киро Бурназ

Технички преглед на Моторни возила

Марјан
070/293-869
Ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр.2, Куманово

- 4 рати

АВТОКОНТРОЛ

Технички преглед на Моторни возила

Марјан
070/293-869 Ул.Козјачка, с.Доброшане, Куманово

- 4 рати

ЦРЦ-РЕГИСТРАЦИЈА НА ВОЗИЛА ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регистрација и технички преглед на Моторни Возила

Сашко Крстевски

02/2050-180

Ул.Лепенец 10, Скопје

- 4 рати

АВТО-СИГУРНОСТ ДОО СТРУМИЦА

Регистрација и технички преглед на Моторни Возила

Мите Шумаров

070/214-765


Ул.Плачковица бр.7, Струмица

ДПТУ СУПЕР АУТО КОНТРОЛ СКОПЈЕ - БУТЕЛ

Ул. Александар Урдаервски бб кон Мирковци

Сервет Салих

- 18% попуст за плаќање во готово

- 10% попуст за плаќање ви готово и на зелена карта  бесплатен технички преглед на возилата, додека пак за одложено плаќање од максимален број на месечни рати  - 6 рати цените се без попуст