Трговија со часовници и накит

Кармен компани ДООЕЛ

Трговија со часовници и накит

Горанче Кариманчев
Ул.Благој Ѓорев бр.91 Велес

Web: www.carmen.com.mk

- 10 % директен попуст за плаќање во готово

- Над 3 000 МКД на 3 рати

- Над 6 000 МКД на 6 рати

-Над 10 000 МКД на 8 рати