Членовите со огромна поддршка и храбро како што доликува на единицата со 131 глас ,, ЗА” му ја дадоа поддршката на старо-новиот претседател Владимир Аврамоски!

Му честитаме за борбата која што досега ја водеше како прв синдикалец во единицата и се надеваме дека ќе продолжи уште посилно и уште похрабро!