Почитувани,

✅ На сите членови на НСП им се одобрува 20% попуст од крајната цена единствено со покажување на дигиталната членска легитимација.
✍️ Попустот важи за сите досегашни, но и идни членови кои дополнително можат да се зачленат на следниот линк:
👇👇👇