Фитнес центри

ЕДЕМ ВЕЛНЕС ДООЕЛ

СПА, велнес, фитнес и физикална терапија

Марјан Димитриев 072/229-299 ул.Малдинска бр.277 Струмица

10 % директен попуст за за сите видови масажа и третмани на лице и тело

- 20 % директен попуст за користење на СПА услугите во првиот час и 50% попуст за користење на СПА услугите во вториот час

- 20 % директен попуст за сите третмани од физикална тераоија и рехабилитација, лични тренинзи и корективни вежби

*Фитнесот ќе се наплаќа по редовна цена