Во периодот од 24 до 25.06.2023 година на Пониква во организација на НСП ја спроведовме првата полициска Полицијада.
Со оглед дека се работеше за настан од масовен карактер свесни сме дека имаше позитивни аспекти, но и работи кои можеа да бидат подобро спроведени за што во наредниот период ќе биде изработен евалуативен прашалник за нотирање на забелешките и одстранување на истите во иднина.
Благодарност до сите колеги, покровители, спонзори и соработници без кои не би можеле да спроведеме еден настан од ваков тип.
 
Митко Јанчев
Кожувчанка
Eftinija Impex
Pecatnica Evropa 92
Gold Felicia
Евротип
Mozzart Bet Makedonija
Agria Veles
JU BAJ 2
NAPINJACI/4X4
Komuna e Tearcës / Општина Теарце
Општина Василево
Општина Кочани
ЗОК – ТРА Превоз
Млечен ресторан No.1 Дени
Министерство за внатрешни работи / Мinistria e Punëve të Brendshme
 

no images were found