Го губи ли некој трпението па со спинови и испраќање на провокатори сака да го скрене вниманието од реалните проблеми со кои што се соочуваат вработените?
Најостро го осудуваме овој кукавички напад на денешната прес конференција на Независниот синдикат на Геријатрија врз претседателот на НСП кои започна уште по првата прес конференција која се однесуваше на проблемите во полицијата!
 
Видеото е превземено од Телевизија 24