Автоделови

Авто Делови - АЛПИНА

Продажба на авто делови и опрема за атомобили

Радески Ване 071/302-021
Ул. Трпе Блажески бр.1 Кичево

- 5 % до 15 % директен попуст на производи за плаќање во готово - карго низ цела Македонија

ПРОМЕТАУТО-АР

Продажба на авто делови и опрема за атомобили

Ѓорѓи Крстиќ
075/449-958
Ул. Живко Брајковски бр.2/20, Бутел, Скопје

Емаил: [email protected]

- Директен попуст 10% - 30%

- До 3000 МКД во готово

- 3000 МКД – 6000 МКД на 2 рати

- 6000 МКД – 9000 МКД на 3 рати

- Над 9500 МКД на 4-5 рати

- Лимит на земена роба е 30 000 МКД

ДПТУ НАКОВСКИ ГРУП ДООЕЛ СТРУМИЦА

Трговија на големо со делови и прибор за моторни возила

Мите Наков

071/271-401

[email protected]

- 7% попуст при плаќање на крајната сума во готово