Она што НСП го правеше пред 1 година како ироничен приказ на состојбата во која се наоѓа МВР, денес за жал дочекавме да стане реалност и самото Министерство да бара да се врати стара униформа и да се подели на новите колеги.
❓️Каде е опремената полиција од која требаше граѓаните да бидат задоволни?
⁉️Со што заслуживме вакво понижување?
 

no images were found