Бутици

ДПТУ Дрвошанов ДООЕЛ

Бутик

Војчо: 077/978-427 Ул. Маршал Тито бр.19

- 10 % директен попуст за плаќање во готово

- До 3 рати без камата – ратата треба да изнесува најмалку 1500 денари

ДПТУ ДЕ-ТА ДЕЈАН ДООЕЛ СКОПЈЕ (САРА ФЕШН)

Бутик

Ул. Сава Михајлов 10/6, Скопје

Дејан Спасовски

02/322-4251

- Попуст од 5% кеш бек на секоја сметка до 2000 денари

- Попуст од 10% кеш бек на секоја сметка над 2000 денари