Делегација на Независниот синдикат на полицијата денес во СВР Куманово положи свежо цвеќе во чест на колегите Љубиша Аранѓеловиќ, Бобан Ивановиќ, Горан Илијевски, Жарко Кузмановски, Исамедин Османи, Сашо Самојловски, Ненад Серафимовски и Горан Стојменовиќ кои пред 9 години ги положија своите животи бранејќи ја државата од сценаријата со политички интереси на одредени групи во Диво Насеље.
Вечна слава херои! Никогаш нема да ве заборавиме!
 

no images were found