Делегација на Независниот Синдикат на Полицијата предводена од претседателот, денес на градските гробишта во Тетово, гробиштата во Брвеница и Зубовцe положи цвеќе на вечните домови на дел од загинатите во Куманово 2015 година (Диво Насеље).

ВЕЧНА СЛАВА ХЕРОИ!