Денес по повод 7ми Мај – Денот на македонската полицијата, за прв пат како официјална делегација опфатена со протоколот учествувавме и положивме цвеќе во знак на сеќавање на сите колеги кои ги дадоа своите животи во одбрана на слободата, татковината и правдата.
ЧЕСТИТ 7МИ МАЈ ЈУНАЦИ!
 

no images were found