❗️Она што некогаш беа сцени од акционен филм и се гледаа само на телевизија, денес е реалност низ целата држава.
‼️ Комбе со мигранти при обид за бегство се превртува во центарот на Велес, а колегите се нападнати при обид за лишување од слобода на сторителите.
⁉️ Дали не е крајно време да се сфати сериозноста на состојбата во која се наоѓаме и колективното лудило кое веќе одамна е завладеано?