Компјутери и Бела Техника

ЕЛЕКТРОМЕХАНИКА ГУШЕВ Увоз-Извоз ДООЕЛ Струмица

Продажба и сервис на сите видови на бела техника, греење и климатизација, мобилни телефони, велосипеди и моторцикли и останато

Симеон Гушев 034/348-088 Ул. Гоце Делчев бр.24 Струмица

- До 10 000 МКД на 6 рати -

Над 10 000 МКД на 12 рати - над 50 000 МКД се одредуваат рати со директен договор - за производи кои се продаваат по промотивни цени ќе важат условите кои во тој момент ќе бидат одредени од давателот на услугата

ОКИ-КОМ ДООЕЛ Кратово

Продажба на бела техника, мебел, железарија, санитарија, теписи и стази, стакло, изработка на PVC врати и прозори, кујни и плакари

Орце Тодоровски 070/216-445 078/216-445, 031/482-102 Ул. Гоце Делчев бб Кратово

Eмаил: [email protected]
Web: www.oki-kom.com

- 5 % до 10 % директен попуст на производи за плаќање во готово НА ПРОИЗВОДИТЕ СО ЕКСТРА ЦЕНИ НЕ СЛЕДУВА ПОПУСТ - 3000 МКД

– 6000 МКД на 2 рати

- 6000 МКД – 12000 МКД на 3 рати

- 12000 МКД – 20000 МКД на 5 рати

- Над 20000 МКД на 6 рати

ТЕХНО – МАРКЕТ Македонија

Продажба на бела техника, компјутери и компјутерска галантерија

Продавници низ цела Македонија

- ДОГОВОРОТ Е ПРИВРЕМЕНО ПРЕКИНАТ

ТД АНХОЧ ДООЕЛ

Продажба на компјутери и
компјутерска галантерија

Продавници низ цела Македонија

- ДОГОВОРОТ Е ПРИВРЕМЕНО ПРЕКИНАТ

ДПТУ МИЛД ДООЕЛ СТРУМИЦА

Ице Христов

Ул. Младинска бр.34, Струмица

078/253-330

- 12% попуст на крајната сума