Контакт

Независен Синдикат на Полицијата

ул. Јанко Мишиќ бр. 6, Скопје

Телефон: 078 909 209

e-mail: [email protected]

Официјален веб: www.nsp.mk

Официјална Facebook фан страна: Независен Синдикат на Полицијата

Официјален YouTube канал: Независна Зона

Официјален Инстаграм профил: granski_nsp

Вибер канал: Независен Синдикат на Полицијата