🤝 Денес во просториите на Црвениот крст во ,,Даре Џамас” беше организирана најавената крводарителска акција на која беа донирани 18 крвни единици.
🫡 Благодарност до сите хумани колеги како и поздрав од Скопје до Синдикатот на српската полиција кои исто така често организираат крводарителски акции.

no images were found