Кројачки услуги и изработка на венчаници

Кројачко студио Дива - Лејди Скопје

Кројачки услуги, изработка на венчаници

Љиља Јовчевска
071/227-459
ул. Кеј 13 Ноември бб, о.Центар, Скопје
ГТЦ 2 кат, секција 2 близу до канцелариите на НСП

Емаил: [email protected]

- 10 % директен попуст за плаќање во готово

- 3 - 6 рати во зависност од сумата