🏆 На покана на Српскиот синдикат на полицијата екипа од НСП учествуваше на меморијалниот турнир во мал фудбал ,,Хероите од југот” кој се одржа денес во Лесковац, Р. Србија каде НСП го освои третото место.
🎉 Честитки!