Мобилари

ЕЛЕКТРОМЕХАНИКА ГУШЕВ Увоз-Извоз ДООЕЛ Струмица

Продажба и сервис на сите видови на бела техника, греење и климатизација, мобилни телефони, велосипеди и моторцикли и останато

Симеон Гушев 034/348-088
Ул. Гоце Делчев бр.24 Струмица

- До 10 000 МКД на 6 рати

- Над 10 000 МКД на 12 рати

- Над 50 000 МКД се одредуваат рати со директен договор

- За производи кои се продаваат по промотивни цени ќе важат условите кои во тој момент ќе бидат одредени од давателот на услугата

МЕГА - МОБИЛ

Поправка и продажба на мобилни телефони

Зоран
075/433-323
Ул. Владимир Комаров бр.18а/10, Скопје, Аеродром

- 5 % до 10 % директен попуст за плаќање во готово