Денес во Независна Зона разговараме и ги анализираме состојбите со Воислав Зафировски, кој целиот свој работен век го минува во безбедносните структури, а во текот на својата кариера бил професор во средното полициско училиште, претседател на МПС, портпарол на МВР, помошник министер за внатрешна контрола и член на Државната комисија за спречување на корупција.

 Заследете го Youtube каналот на Независна Зона преку притискање на копчето SUBSCRIBE за да добивате известување за новите поткасти, но и да ни дадете поддршка да продолжиме понатаму!