Независниот полициски синдикат побара да престанат манипулациите
Од независниот синдикат денеска побараа македонскиот полициски синдикат веднаш да прекине со манипулациите со вработените.

Од таму упатија  апел до новиот министер, Оливер Спасовски и до премиерот Зоран Заев веќе во понеделник да организираат заеднички состанок.