Денес раководството на Независниот синдикат на полицијата оствари средба со дел од членовите на работната група за подготовка на “ветингот” во МВР.

На средбата е договорено транспарентно да го извлечеме најдоброто од професионалците во МВР и да понудиме одржлив и фер концепт.