😡 Овој објект кој се наоѓа во Идризово, не е затворот.
❗️Ова е објектот каде што се сместени полициските службеници за самитот на ОБСЕ од каде што ќе треба да ги облечат своите приватни одела, да покажат гламур пред гостите и да одговорат на своите работни задачи .
‼️ Го повикуваме Министерот за внатрешни работи пред почетокот на самитот да ги посети колегите во Идризово по примерот на посетите кои се прават на затворениците. Самиот да ја увиди состојбата во која се наоѓа полицијата 3 дена пред самитот на организацијата за безбедност за да може реално да ја пренесе состојбата.
 

no images were found