Осигурување

Сава Осигурување АД

Продажба на
осигурување

Елизабета Никлевска
02/5101537 078/361107

-10 месечни рати без камата
Превземете потврда ОВДЕ

Друштво за осигурување - УНИКА АД Скопје

Осигурување

Канцеларии низ цела Македонија

- Осигурување на 12 рати со задршка на плата за членовите на НСП

АД ВИНЕР, Виена Иншуренс Груп

Продажба на
осигурување

Зоран Станковски
070/275-514

- 10 рати на сума над 500 МКД

S/N Осигурителен Брокер

Осигурување

Кристијан 070/385-113
Бул. Партизански Одреди бр.8-4, Скопје

-12 рати за полиси

ЕОС БРОКЕР АД

Осигурување

Зора Јанковиќ
071/210-618
02/ 6134-160
Ул. Перо Наков бр.25, Скопје

Емаил: [email protected]

- 20 % директен попуст за готовинско плаќање за имотни осигурувања

- 12 еднакви рати без камата во Стопанска Банка и Тутунска Банка

Ноб Осигурителен Брокер

Осигурување

Виолета 02/32-999-29
Ул. Коле Неделковски бр.12/а, Скопје

Емаил: [email protected]

- По договор директен попуст

- 6 рати за полиси направени преку осигурителните компании: Еуролинк, Триглав и Винер

Албсиг АД Скопје НОВА Осигурување

Осигурување

Ген.дир.Арбен Брашани

- Осигурување на рати со задршка на плата за членовите на НСП и нивната

Осигурително брокерско друштво Цертус АД Скопје

Полиси за осигурување

Стојковиќ Горан
Митревски Трајче
Ул.Васил Ѓоргов бр. 21/1 Скопје

- Mаксимум 8 месечни рати

Лајон Инс АД

Полиси за осигурување и Зелена карта

Игор Георгиевски
071/441-555
Бул.АВНОЈ бр.20/2-23
Скопје

- 4 рати

ТРИГЛАВ осигурување АД

Осигурителна компанија

Верица Николиќ
078/444-043
ул. 8ми Септември бр.63 (пролазот кај ПЕКО)
Велес

Емаил: [email protected]

- 12 рати осигурување од автоодговорност и зелена карта

- 20% попуст за технички преглед во АМСМ

- 40 % попуст за соработка со вклучена АО и ЗК + 12 рати или 10% за плаќање во готово

- 50% на автомобилска асистенција на пат при случена каско полиса

- 30% попуст за соработка при здравствено – патничко осигурување

- 10% попуст при комбинирано осигурување на домаќинства + 12 рати или 10 % за плаќање во готово

- 12 рати за индивидуално или семејно осигурување или 10% попуст за плаќање во готово

- 5% попуст за животно осигурување

ТРИГЛАВ осигурување

Продажба на осигурување

Лилјана Стојчевска:
070/356-303
Зграда на БЕНТОМАК, К.Паланка

- 12 еднакви рати

АЛБСИГ АД Скопје

Осигурителна компанија

Известувања и Кореспонденција


                         Зоран Станковски

075/275-514

      [email protected]


     Список/спецификации на полиси и осигурувања


                      Емилија Глигоров

075/280-438


   [email protected]

                    Плаќања


                          Нехат Синани

075/280-445

   [email protected]
                               Ул. 1737 бр.32, влез 1, локал 45 ( Палата Зум) СкопјеКРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ АД

Осигурителна Компанија

Ул. Костурски Херои бр.38/4-ти кат, Скопје

Генерален Директор Александар Манев

Контакт Центар

15599