Независниот Синдикат На Полицијата, денес го предадоа рекламниот материјал на своите колеги од ПС Аеродром и СВР Скопје.

СВР Скопје

 

СВР Скопје

 

ПС Аеродром

 

ПС Аеродром

 

ПС Аеродром