Претседателот на Независниот Синдикат На Полицијата Гоце Делчев Тодев, одржа прес на кој се презентира неработењето на одредени и високи функционери во МВР кое сето тоа се одразува на штета на полициските службеници.

Погледнете го видеото подолу