На ден 15.07.2017 година Претседателот Гоце Делчев Тодев беше гостин во емисијата Клик+ на ТВ21 заедно со новинарот Мери Јордановска.

Тема на дебатната емисија беше ЛУКСУЗИРАЊА СО НАРОДНИ ПАРИ по повод фискалните сметки и фактури кои ги објави Министерот за Внатрешни Работи во изминатите денови.

Подолу следи видеото од дебатата како едночасовен подарок за сите Членови на НСП но и за сите останати искрени СИНДИКАЛЦИ кои делуваат и живеат НЕЗАВИСНО и ДОБРОНАМЕРНО.