Продавници за пелети

МОТИВ ПЛУС Консалтинг ДООЕЛ Скопје

Продажба на пелети за греење

Сашо Домазетовски
070/239-028
ул. Доситеј Обрадовиќ бр.14-2/20 Скопје

Емаил: [email protected]

- Попуст за плаќање во готово за членовите на НСП

- Плаќање на рати со директен договор

МИЕМ  Дооел Виница

Продажба на пелети за греење

Емил Чаршавски


Ул. Илинденска
бр.76

070/336-363

Емаил: [email protected]

- Услуги при директно плаќање производите кои ги нуди давателот на услугата

- Плаќање на услугите на рати