🫡 Денес од Штип е испратена пораката, Полицискиот караван започнува и продолжува се до исполнувањето на нашите барања.
⛔️НАПАДИТЕ ВРЗ ПОЛИЦИСКИТЕ СЛУЖБЕНИЦИ МОРА ДА ЗАПРАТ!
🫵 Се гледаме во Струмица на 11.11.2023!
 

no images were found