❗️Денес во Кочани се оддржа најавениот ПРОТЕСТ ЗА ПОЛИЦИСКА ПРАВДА , по повод суспензијата на 4 колеги на кои им се става на товар кривично дело ,,злоупотреба на службена положба и овластувања” поради тоа што преземајќи мерки по прекршок за брзина поголема од дозволенота, не забележуваат дека возилото не е регистрирано и покрај глобата за брзина не сочинуваат и прекршочен платен налог за не регистрирано возило.
 
⁉️ За НСП ова е апсурд кој сметаме дека доколку продолжи ќе останеме без полициски службеници, а ОЈО ГОК наместо со криминалците ќе зема плата за да се бави со вредни и чесни колеги кои ќе направат превид или било каква грешка во работењето.
✊ ️Мартин, Јасмина, Благојче и Сашо со Вас сме во целиот процес и сме сигурни дека правдата е на ваша страна!

 

Видеото е превземано од фејсбук страницата на Радио Кочани

ГАЛЕРИЈА

[Best_Wordpress_Gallery id=”24″ gal_title=”Протест Кочани”]