Одржана работна средба помеѓу ексминистерката на МТСП, а сегашен пратеник во Собранието на РМ и претседатели на СО при НСП.

Средбата беше конструктивна, визионерска, продуктивна, прогресивна и секако искрена и во име и чест на полицаецот и патот за враќање на неговото достоинство!

Средбата е искористена за презентирање на гест на благодарност за придонес во синдикализмот и за легализирање на ГНСП при што на високопочитуваната Фросина Ременски врачена и е Благодарница и членска синдикална картица за почесен член на ГНСП бр.01.