Ресторани

Мотел-Ресторан КУЛТА 2019

Ресторан, сместувачки капацитети, базен

Гордана Богатинова
тел.078/613-889
Валандово, на 2км на патот кон Манастир Св.Ѓорѓија

Мотел/Ресторан Култа 2019

- 20% директен попуст за членовите на НСП

Пупинова Куќа

Ресторан и
ХОСТЕЛ

Васил: 070/212-560
Вевчани на сред село.

- 5 % директен попуст за плаќање во готово

Ресторант Фросина

Ресторан

ул.Киро Крстевски Платник бр.22
Скопје

- 20 % директен попуст

Ресторан La Terrazza

Ресторан

Саша Ќипровски

ул. Маршал Тито бр.84
Стар Дојран

034/220-220
034/220-222
072/204-110
072/305-705

http://www.hotellaterazza.mk

Ресторан КЕИФ

Ресторан

Ул. Христо Татарчев, 47Ц, Скопје

079/209-428

079/224-723

- 20% попуст на крајната цена при плаќањето