Отвораме теми кои другите ги избегнуваат, разговараме отворено за родова еднаквост, но и за дискриминација како врз жените така и врз мажите во полицијата.
Онлајн трибина на тема:
 
,,Родова еднаквост и дискриминација во полицијата” – 25.09.2022, 18:00 часот