Салони за мебел

Алаџови ДООЕЛ Струмица

Салон за мебел

Томе Алаџов 078/214-968 с.Василево, Струмица

Web: http://aladzovi.com.mk/

- 10 % директен попуст за плаќање во готово

- 6 рати

ОКИ-КОМ ДООЕЛ Кратово

Продажба на бела техника, мебел, железарија, санитарија, теписи и стази, стакло, изработка на PVC врати и прозори, кујни и плакари

Орце Тодоровски 070/216-445 078/216-445, 031/482-102 Ул. Гоце Делчев бб Кратово

Емаил: [email protected]

Web: www.oki-kom.com

- 5 % до 10 % директен попуст на производи за плаќање во готово

– НА ПРОИЗВОДИТЕ СО ЕКСТРА ЦЕНИ НЕ СЛЕДУВА ПОПУСТ

- 3000 МКД – 6000 МКД на 2 рати

- 6000 МКД – 12000 МКД на 3 рати

- 12000 МКД – 20000 МКД на 5 рати

- Над 20000 МКД на 6 рати