✍️ Склучен договор со Капитал банка со ексклузивни услови за потрошувачки кредити до 1.800.000 денари и тоа:
0% каматна стапка за првите 6 месеци,
2.90% за првите 24 месеци,
4.77% над 24 месеци.
Контакт од НСП: 078/415-891 – Миле