Независниот Синдикат на Полицијата склучи договор со Хотел Агапе – Златибор со кој на сите наши членови им се одобрува попуст од 25% со покажување на членска легитимација и претходна најава.

✍️ Попустот важи за сите активни членови и за сите што дополнително ќе пристапат преку потполнување на е-пристапница на следниот линк:
www.nsp.com.mk/razbudise