Туристички агенции

БАЛКАН НЕТ МАКЕДОНИЈА

- Туристичка агенција
- Тур оператор

Гордана Богатинова
тел.078/613-889
Валандово, на 2км на патот кон Манастир Св.Ѓорѓија

Мотел/Ресторан Култа 2019

- 20% директен попуст за членовите на НСП

Камелиа Tурс

Туристичка Агенција

Бул."Кочо Рацин" бр.19/20 1000 Скопје

Емаил: [email protected]
Web: www.camelliatravel.com.mk

Facebook

- 2-10 % на вкупната вредност на аранжманот за хотелско сместување, доколку е промо цена се одобрува и до 20 %
- Овозможено плаќање до 36 рати

ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ

Туристичка Агенција

02 314 9128
ул.11 Октомври бр.9, 1000 Скопје

Web: elemturs.mk
Eмаил: [email protected]

- 15% директен попуст за членовите на ГНСП

ДТТУ НОА ТУРС ДООЕЛ Скопје

Туристичка Агенција

Кристина Николова 077/993-903, 02/3077-957
ул. Васил Главинов бр.3, Центар, Скопје

Web: www.noatours.mk
Eмаил: [email protected]

- 10 % директен попуст за плаќање во готово
- 3 рати до 9000 МКД
- 6 рати над 9000 МКД
- патничко осигурување на рати

Камелија Турс ДОО Експорт Импорт

Туристичка Агенција

Ивона Јакимовска
Ул.Кочо Рацин бр.20 Скопје

- 3 или 4 рати

Данс-Експрес, ТА Невадо

Патнички транспорт и туристичка агенција

Дона Алексиќ
075/213-459
Ул.Благој Ѓорев бр.35 Велес

Web: www.nevado.mk
Eмаил: [email protected]

- над 10 000 МКД на 2 рати
- над 20 000 МКД на 4 рати
- над 30 000 МКД на 6 рати

ДТТ Глобус Клуб ДОО

Туристичка Агенција

Горан Пинза 075/572-037 078/412-626 Ул.Широк сокак бр. 52 Битола

Web: www.globus.com.mk
Емаил: [email protected]

- 2 рати над 6 000 МКД - 3 рати над 12 000 МКД - 4 рати наф 18 000 МКД

Дрим Груп ДООЕЛ Скопје

Туристичка Агенција

Ул.Аминта Трети бр.74/2-, Скопје


Емаил: [email protected]

СКАУТ  СКОПЈЕ

Туристичка Агенција

Ул. Даме Груев бр.7 локал 12

02/3232-611

[email protected]

- Користење на услуги до 9 рати

T.A. - ИДО-ТООРС ДОО ТЕТОВО

Туристичка Агенција

Рамадан Иљази

Ул. Борис Кидрич ББ Автобуска Станица Тетово

044/337-201

- 10% попуст на сите членови и нивното семејство