Угостителски објекти

Мото Топ ЕПИЦЕНТРУМ

Угостителство и услуги

Сашка Арсовска
071/316-713
Ул.8ми Септември бр.57 Велес

Емаил: [email protected]

- 5 % Директен попуст за плаќање во готово за сума над 10 000 МКД

- Бесплатен дневен престој за деца или бесплатен закуп на простор за роденденска забава

СИТИ ТЕАТРО ДООЕЛ Скопје

Угостителски Објект

Сашо Трпески
077/865-097
ул. Кочо Рацин бр.14, Центар, Скопје

- 10 % директен попуст за плаќање во готово

ДПТУ СТОКОМЕС ПРО и подр. РЕСТОРАН СТОКОМЕС (ГОСТИЛНИЦА 10) - СКОПЈЕ

Угостителски Објект

Зоран Ристовски  

070/204-140              

                   Ул.Гаврил Константиновиќ бр. ГТЦ/Лисиче 29-б, Скопје

-30% Попуст

ДПТУ ЕРГЕЛА 2021 ДОО МАВРОВО

Угостителски Објект

Марија Магдалена Миорска-Стефановска

Ул. Нмбус Маврово бр.123, Општина Маврово и Ростуше

076/260-714

- 15% попуст на крајната сума