Услуги за хемиско чистење на возила

ДПТУ СИТИ КАР ЦЕНТАР ДООЕЛ

Перење и хемиско чистење на возила

Стојче Масларов 076/363-888 ул.Гоце Делчев бр.127 Струмица

- 20 % директен попуст за плаќање во готово