Фитнес центри и физикална терапија

ЕДЕМ ВЕЛНЕС ДООЕЛ

СПА, велнес, фитнес и физикална терапија

Марјан Димитриев

Ул. Малдинска бр.277, Струмица

072/229-299

- 10 % директен попуст за за сите видови масажа и третмани на лице и тело

- 20 % директен попуст за користење на СПА услугите во првиот час и 50% попуст за користење на СПА услугите во вториот час

- 20 % директен попуст за сите третмани од физикална тераоија и рехабилитација, лични тренинзи и корективни вежби

*Фитнесот ќе се наплаќа по редовна цена

МИЛГО - ФИТ ДООЕЛ

Фитнес центар

Влатко Михов

Ул. Кеј Маршал Тито бр.37, Штип

075/321-456