На ден 03.03.2022 година е склучен договор помеѓу Грански НСП со “АН-ФИ” ДОО Штип и тоа со;
 
Подружница Златара Крле
 
– 10% на часовници “Daniel Klein”
-10% на часовници “Casio”
-5% на златен накит
 
Подружница Крле Сребро
 
-10% На часовници “Espirit”
-10% на накит “Daniel Klein”
-10% на лотус накит
-20% на сребрен накит
-20% на нерѓосувачки челик
-20% на Сваровски елементи
 
Подружница Парфимерја ДО-НА
 
-5% на целокупниот асортиман во Парфимерја ДО-НА
Условите важат за сите постојани членови, но и за сите што дополнително ќе пристапат преку пополнување на елекронска пристапница на www.nsp.com.mk/razbudise