⛹️ Најава за регионални спортски игри за СВР Охрид, СВР Битола и РЦ за ГР Запад 18.09.2022 година.
🏊‍♂️ Местата за учество не се ограничени. За пријава и информации обратете се кај претседателите во вашите синдикални организации.
🤼 Се гледаме во Охрид!